Salut la toti!Astazi m-am inregistrat si eu pe acest forum, mi s-a parut destul de interesant. Am si eu cateva intrebari la care astept niste raspunsuri si va rog mult daca aveti informatii, detalii sa le destainuiti si mie. Am cativa prieteni care sunt de 3 4 ani in Italia la munca, de obicei stiti cum ajung molodvenii de cele mai multe ori peste peste hoatre, cu sume nebune. Problema este ca mi s-a propus si mie sa plec in Italia, dar eu inca stau si ma gandesc, mai bine zis nu pot sa fac pasul asta atat de mare ca sa plec undeva peste hotare, desi in afara de familia mea nu ma tine nimic aici. Am vizitat Italia anul acesta, am niste amintiri foarte frumoase... in fine, eu am cetatenie romana,pentru mine plecatul nu este o problema, ceea ce mai tare ma doare ca nu vreau sa ajung in Italia si sa devin roaba cuiva, mi se pare ac sunt destul de tanara ca sa stau la cineva in casa si sa gospodina pe cineva. Eu am absolvit acum 1 USM, limbi straine, engleza si franceza, acum fac cursuri de germana si lucrez la un call center din Chisinau. Eu vreau sa plec in Italia dar cu conditia de avea un job decent, as fi foarte multumita daca mi s-ar permite sa lucrez la un call center la ei si sa ma inscriu la cursuri de limba italiana si cultura, de dorit ca cursurile sa fie gratuite

am gasit niste oferte pe net Corsi Gratuiti di Italiano per Stranieri, dar nu stiu pe cat de adevarate sunt ofertele astea. Rugamintea mea este sa-mi da-ti informatii, links,detalii, propuneri unde asputea gasi oferte de a lucra intr-un call center si daca cunoasteti cursuri gratuite si pot sa ma adresez pentru inscriere. Va rog mult sa ma ajutati, va sunt foarte recunoscatoare ca ati avut timp sa-mi cititi mesajul.
Ciao ciao...
[moderator] nu e nevoie sa dublezi mesajul in mai multe teme, tema data se refera mai mult la alt subforum, am mutat respectiv in el